Over Sparki

Charge & Go

Een sterk team met een passie voor technologie dat navigeert op het kruispunt van expertise en ervaring.

Onze visie en missie

Sparki wil het routeplan naar duurzame mobiliteit voor toekomstige generaties vormgeven. Vlot verkeer in een meer duurzame wereld is onze eindbestemming. De missie van Sparki is ambitieus. Sparki wil het krachtigste en meest betrouwbare netwerk van ultrasnelle laders voor elektrische wagens op toplocaties in België bouwen.

Onze waarden

Sparki is een sprankelend jong bedrijf dat bruist van energie. De kernwaarden die ons aansturen zijn even krachtig als onze ultrasnelle laadpunten.

Sparki excelleert in inventiviteit met een flexibel en ambitieus team van technologische trendsetters. Wij zoeken naar nieuwe wegen om innovatie tot leven te brengen. Onophoudelijk streven naar perfectie maakt Sparki baanvast in het bochtenparcours op weg naar de mobiliteit van de toekomst.

Wie is Sparki

In Charge

Laurent De Meester

Afgevaardigd bestuurder

Gorik Vandersanden

Algemeen directeur

Martine Ferment

Operationeel directeur

Wim Destrijker

Brand Marketing directeur

Filip Vautmans

Mede-oprichter

Partners op de weg

Wie ultrasnel wil zijn, werkt niet soloslim. Onze ‘compagnons de route’ geven de motor van Sparki een extra boost. Onze locatiepartners tekenen het circuit uit. Onze stragische partners zitten mee in de cockpit.

Slaat de vonk over?

U bent eigenaar van een toplocatie die veel trafiek genereert? En u overweegt het plaatsen van een EV-charger op uw terrein?