In the Fast Lane

Bouwen aan een ambitieus Belgisch groeibedrijf met krachtige laadpunten voor EVs op toplocaties over heel België. Sparki investeert in ultrasnel laden ‘on the go’.

Start me up!

Radicaal kiezen voor snelheid maakt van Sparki vandaag al dé Belgische startup op de EV-markt van morgen. Onze ambitie is niet mis te verstaan. Sparki wil in minder dan geen tijd het grootste en meest toegankelijke netwerk van ultrafast chargers in België bouwen. ‘Challenging?’ Zeker wel. Maar precies die ‘challenge’ maakt van Sparki dé uitdager bij uitstek. En dat willen we ook blijven. Uitdagen is onze natuur en het zit in de kern van onze bedrijfscultuur. Maar we doen het in stijl.

Snelheid ‘on the go’

De elektrische vonk is deel van het Sparki-DNA. Het zit zelfs in onze naam. Sparki staat synoniem voor kracht, eenvoud en efficiëntie. Ultrasnel laden is onze standaard. Voor Sparki is een krachtbron van 300kW niet meer dan een plaats aan de ‘startgrid’ van morgen. Het is niet het einde van de race. Wie vandaag op zoek is naar een snelle laadpaal zet zich best schrap voor een lange rit, want de échte snelladers zijn niet dik gezaaid. Ook daar maakt Sparki het verschil. Wij kiezen voor snelheid daar waar die het meest nodig is: “on the go”.

Charging the future

Met de vinger aan de pols van de technologische ontwikkeling, kiest Sparki radicaal voor vernieuwing. Want technologie geeft mobiliteit een nieuw elan. Wij geloven rotsvast in innovatie als motor van groei. Als innovatief Belgisch bedrijf met de federale investeringsmaatschappij FPIM als structurele financiële partner, heeft Sparki een unieke uitgangspositie om toekomstige groei te garanderen.

Mee aan boord?

U zoekt een exploitatiepartner met een win-win verdienmodel voor het plaatsen van een ultrasnel laadstation? Vraag een locatieonderzoek.